contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

[email protected]

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

collage2 wo borders_small.jpg

премія ім. шевельова

 
Премія імені Юрія Шевельова – нагорода за художню та наукову українську есеїстику, опубліковану протягом останнього року. Вона відзначає незалежність думки та витонченість стилю і носить імʼя Юрія Шевельова, який започаткував модерну українську есеїстику.
Премія заснована у 2013 році Українським центром Міжнародного ПЕН-клубу, Києво-Могилянською Бізнес-Школою, видавництвом "Дух і Літера" та Українським науковим інститутом Гарвардського університету.
 
crop6.jpg

ЧЕКАЄМО НА НОВІ ЗГОЛОШЕННЯ

Четвертий рік поспіль ми проводимо конкурс серед українських есеїстів на здобуття премії імені Юрія Шевельова.

Вже зараз ми чекаємо на зголошення на здобуття премії-2016. Просимо надсилати пропозиції до 15 листопада. Всі подробиці — за посиланням.

 

 

crop1.jpg

ФЕСТИВАЛЬ ШЕРЕХ 2016

Цього року буде проведено перший фестиваль української есеїстики «Шерех»!

Зануритись у доробок українських есеїстів, послухати сучасних творців, а також познайомитись з молодим українським словом можна буде 16-18 грудня в Art Ukraine Gallery. Більше про фест  читайте тут.

 

 

crop5.jpg

конкурс есеїстики молодих авторів

Організатори першого фестивалю есеїстки ШЕРЕХ оголошують конкурс для молодих авторів.

Взяти участь запрошуємо есеїстів, блоґерів, колумністів, критиків – авторів, які ще не мають опублікованих книг. Все про конкурс — в новині. Дедлайн подачі заявок - 1 грудня 2016 року.