contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

[email protected]

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

новини

Фестиваль есеїстики ШЕРЕХ 2016

natalia khananova

«Літературний Woodstock» та «свято думки». В ці слова можна вкласти тисячі сенсів і мільйони букв, десятки мислителів і мільярди думок, розмаїття зустрічей і єдність Ідеї. Ми оголошуємо про Перший фестиваль української есеїстики «Шерех», який перетворить грудневі дні на свято занурення в простори думок.

Фестиваль «Шерех» названо за псевдонімом батька української есеїстики Юрія Шевельова. Шерех – це його найособистіше ім'я для найважливіших думок. Водночас «шерех» – це звук від гортання сторінок. Українська думка має багато сторінок, чи мало з них було вирвано. Перипетії, які пережили й переживає українська думка, неодмінно потребує рефлексії.

Зануритись у доробок українських есеїстів, послухати сучасних творців, а також познайомитись з молодим українським словом можна буде 16-18 грудня в Art Ukraine Gallery.

Кульмінацією фестивалю стане вручення ІV Премії імені Юрія Шевельова та відзначення молодих есеїстів. Цих два дні фестивалю пройде під знаком Думки: читання, майстер-класи, дискусії, презентації; зустрічі і знайомства; кава і книги – книги і кава; камін, відкритий мікрофон; запеклі дискусії; вечірки і семінари. Ми можемо продовжити список, але вже сьогодні заплануйте собі вихідні на 16-18 грудня під знаком “Шереха”. Вихідні для виходу в відкрите море думки.

Партнери та співорганізатори фестивалю ШЕРЕХ: Український центр міжнародного ПЕН-клубу, Kyiv-Mohyla Business School [kmbs], видавництво Дух і Літера, Медіа Група Україна, Український кризовий медіа-центр, BBDO Ukraine, Art Ukraine Gallery.